Pentru ajutor suplimentar, vă rugăm să sunați: +40-368 401 073 (în zilele lucrătoare 9 - 17):
  
 
Despre noi
Prezentarea grupului eeeBid
Eeebid Group este un furnizor de top în soluții de tehnologia informației cu consultanța profesionala.

Misiunea noastră este de a optimiza managementul corporative al partenerilor noștri printr-o dezvoltarea inovativă a proceselor strategice și operaționale de achiziție, realizând economii și ridicând cultura de achizitie la un nivel înalt.

Datorită proprietarilor noștri, eeebid.com Inc. și Unicarte.com Software AG, companii dezvoltatoare de software, avem un fundal puternic și inovator. În regiunea Europei Centrale și de Est, eeebid.com Inc. are birouri în Cehia, Ungaria și România. Datorită managementului nostru avem de asemenea interes in țările europene dar și de peste ocean .

Am evoluat încă din momentul înființării noastre în regiune ca și furnizor de soluții de achiziții electronice . Datorită instrumentelor, serviciilor și ofertei de înaltă calitate, multe companii europene ne-au ales ca partener.

Am reușit să introducem sistemul nostru de achiziții electronice în mai mult de 300 de companii din întreaga lume datorită eficienței oferite de serviciile noastre îmbunătățite.

Datorită activității noastre, partenerii noștri au realizat economii de câteva milioane pe an. Profesioniștii noștri, cu o vastă experiență în achiziții publice oferă clienților noștri suport complet și management de proiect. Principalele noastre domenii de interes sunt:

  • licitație electronică, licitație,
  • Procese strategice de licitare (eRFI, eRFQ, eRFP),
  • gestionarea contractelor,
  • gestionarea furnizorilor,
  • management de proiect,
  • managementul costurilor
  • managementul proceselor de comandă.
Noi oferim nu numai instrumente, ci și decenii de experiență în utilizarea instrumentelor de achiziții electronice. Experții noștri sunt la dispoziția clienților noștri cu experiența a mii de licitații într-o gamă largă de domenii de achiziții publice. În cadrul activității noastre, ne străduim în permanență să oferim clienților noștri cât mai mult posibil, să oferim sfaturi autentice, să oferim cele mai eficiente instrumente și strategii.