Pentru ajutor suplimentar, vă rugăm să sunați: +40-368 401 073 (în zilele lucrătoare 9 - 17):
  
 

Studii de caz

Compania noastra a capatat experienta in aproape toate domeniile industriei, de la inceputul existenţei. Dar experienţa acumulată prin proiecte (produse şi servicii) este mai importanta decât domeniile în sine, deoarece multe produse apar în domenii complet diferite. Cele mai importante categorii sunt urmatoarele:

1. Produse indirecte

Din experienta noastra, companiile care interactioneaza cu domeniile indirecte pot avea rezultate remarcabile. Aceasta se inampla din cauza caracterului 'rebel' al unor produse si a cheltuielilor reduse comparate cu domeniile mult mai complexe ca produs. procesul de achizitie este in general rapid, nu mai sunt necesare multe specificatii, exista multi furnizori de pe piata si economiile dobandite in timpul concursului sunt usor de valorificat. Domeniile tipice sunt stationare, echipamentede curatenie, haine de lucru, paleti si asa mai departe.

2. Servicii

Din experienta noastra, multe dintre serviciile ignorate de catre companii pot fi obiectul unor reduceri a costurilor, ca si in cazul produselor indirecte, mai exista doar o chestiune de specificatii concrete. În majoritatea cazurilor, experienţa noastră existenta, are mare valoare pentru a face pregătirea mai rapida şi mai simpla pentru astfel de oferte, cum ar fi traininguri de team building, servicii logistice, servicii de sănătate, etc

3. Investitii

Investiţiile simple si complexe, cum ar fi constructiile, renovarile, şi alţii au o mare şansă de a e-negocia cu succes. Avem, de asemenea, experienţă în construcţia de drumuri, renovarea depozitelor, usi / înlocuiri ale fereastrelor şi aşa mai departe.

4. Achizitii publice

Oferim serviciile noastre în domeniul achiziţiilor publice, de asemenea. Datorita solutiilor noastre dezvoltate continuu, orice tip de eveniment poate fi modelat. Avem o referinta dedicata în limba engleză despre unul dintre ultimele noastre eAuction-uri: Case study (ePractice.eu)

Neavand in vedere concurenta, impartasim unele din experientele noastre trecute:

Managementul deseurilor
Paleti
Copiatoare
Transport rutier